چرا تلويزيون اسمارت يا هوشمند؟اسمارت بودن از ويژگيهاي خاصي است كه در سالهاي اخير مورد توجه ويژه قرار گرفته است و به صحنهاي رقابتي در ميان سازندگان تبديل شده است. اولين تلويزيون اسمارت توسط كمپاني سامسونگ توليد و به كاربران ارائه شد. قرار گرفتن در دنياي هوشمند و همينطور نياز افراد به اين دسته از وسايل سبب ميشود تلويزيونهاي اسمارت كاربرد بيشتري داشته باشند. تلويزيونهاي اسمارت در برندهاي مختلف با كاراييهاي ويژه توليد شدهاند و براي كاربرانشان امكاناتي متعدد را به كار بردهاند.
در واقع ميتوان تلويزيون هوشمند را نوعي از كامپيوتر دانست كه ميتوان اكثر امور كامپيوتري را توسط آن انجام داد. امكان وب گردي، دسترسي به شبكههاي اجتماعي، دانلود ويدئو و مشاهده فيلمهاي محبوب، اتصال به اينترنت، بهره گير از اتصالات هوشمند و مجموعهاي ديگر از امكانات توسط اين مدل از تلويزيونها قابل انجام هستند. البته امكان دسترسي به بازيها با تنوع بالا در تلويزيونهاي اسمارت موجود است؛
قابليتهاي جذاب ديگر هم چون هواشناسي، امكان برنامهريزي در اين محصولات و طيف وسيعي از قابليتها در اين تلويزيونهاي اسمارت به چشم ميخورد. دستيارهاي صوتي كه در تلويزيون اسمارت تعبيه شده است، اين امكان را ميدهد تا تعاملي هوشمند را با تلويزيون داشته باشيد. بهره گيري از قابليت هوش مصنوعي در تلويزيونهاي جديد الجي شيوهاي جديد از زندگي هوشمند را ارائه خواهند داد كه اين انگيزه را در شما ايجاد خواهد كرد كه حتماً تلويزيوني هوشمند را خريداري نماييد.
در آخر به اين نتيجه ميرسيم كه هوشمند و اسمارت بودن براي تلويزيون يك مزيت بسيار خوب است اما نه به آن اندازه كه تلويزيون خود را بخاطر آن عوض كنيم. براي كساني كه تلويزيون غير هوشمند دارند استفاده از تي وي باكسها و آندرويد باكسها انتخابي معقولانهتر خواهد بود. هوشمند بودن سرعت كار با تلويزيون را بالا ميبرد و امكان مشاهده برنامههاي مختلف با تلويزيون به راحتترين شكل ممكن به دست آيد.
سيستم عاملهاي تلويزيون هوشمندبرخي از توليدكنندگان، سيستم عامل تلويزيون هوشمند خود را توسعه داده اند، در حالي كه برخي ديگر ممكن است از يك سيستم داراي مجوز مانند Android TV مربوط به Google يا Roku TV استفاده كنند. تلويزيونهايي كه به صورت هوشمند توليد مي شوند دسترسي به محتوا را آسان مي نمايند يعني فقط يك كنترل از راه دور جدا وجود دارد. اما يك پخش كننده رسانهاي جداگانه، ممكن است امكانات بيشتري براي پخش محتوا داشته باشد، يا از رابط كاربري استفاده مي كند كه پيدا كردن و دسترسي به محتوا را آسان تر مي كند.
پيشنهاد چهارم در خريد تلويزيوندرگاه هاي (Port) مورد نياز براي اتصال دستگاه هاي ديگر به تلويزيونبراي پاسخ به اين سوال، دستگاه هايي را در نظر بگيريد كه قرار است به طور همزمان به تلويزيون متصل كنيد؛ از مهمترين آنها؛ پورت HDMI است، دستگاههايي مثل كنسولهاي بازي، پخشكننده هاي ديويدي و سينماهاي خانگي به درگاه HDMI نياز دارند؛ حتي اگر بخواهيد لپتاپ يا كامپيوترتان را به تلويزيون وصل كنيد، باز هم به درگاه HDMI نياز داريد؛ بنابراين بايد به تعداد درگاههاي HDMI دقت كنيد.
اگر ميخواهيد تلويزيونتان را به مستقيما به مودم وصل كنيد تا از اينترنت استفاده كنيد؛ بررسي كنيد كه آيا تلويزيون شما درگاه LAN دارد يا خير اما اگر اينترنت شبكه خانگيتان (WIFI) از قدرت خوبي برخوردار است؛ احتياجي به اتصال مستقيم تلويزيون به اينترنت نداريد.
پورت مهم بعدي اي كه بايد آن را لحاظ كنيد، درگاه USB است؛ شما براي اتصال دوربين عكاسي، هارد اكسترنال و فلش مموري به اين پورت نياز داريد. فراموش نكنيد كه فرمت محتواهايي كه دانلود ميكنيد با فرمتي كه تلويزيونتان پشتيباني ميكند، يكسان باشد.
براي اتصال بدون سيم دستگاه هايي مانند بلندگو، هدفون بلوتوثي، تلفن همراه و… به تلويزيون، بلوتوث را از قلم نيندازيد.
جك 3.5 ميليمتري صدا (3.5 mm audio jack)، بخش تاثيرگذاري خواهد بود اگر زندگيتان به موسيقي و اصوات گره خورده باشد. براي اتصال هدفون، ساند بارو بلندگو، تلويزيونتان ملزم به دارا بودن اين جك است.
براي خواندن مطالب بيشتر اينجا را كليك كنيد
- سه شنبه ۲۳ شهریور ۰۰ ۱۶:۵۶ ۳۲ بازديد
- ۰ نظر