از انواع چسب درزگیر برای آب بندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت، گرد و غبار، پرکردن درزها و شکاف ها در سطوح مختلف استفاده میشود. همچنین میتوان به عنوان نوعی عایق در سازه ها برای جلوگیری از عبور گرد و غبار، صدا، حرارت در درز پنجره ها، درب ها و... از چسبهای درزگیر استفاده کرد.
درزگیر ماستیک
کاربردهای چسب درزگیر
- در ساخت آکواریوم
- نصب سینک ظرف شویی
- در ساخت لوازم خانگی مانند یخچال
- در نصب شیشه و پنجره
انواع چسب درزگیر
چسب سیلیکونی - برای آببندی و محافظت از رطوبت در اطراف وان حمام ، سینک ظرف شویی و روشویی استفاده میشود. چسب های سیلیکونی بسبار انعطاف پذیر است. برای سطوح فلزی، پلاستیکی، شیشه ای و سرامیکی قابل استفاده است.
چسب پلیمری - این درزگیرها از ترکیب های منعطف و مقاوم سازی شده باذرات نانو تولید میشوند. مقاومت شیمیایی، عایق رطوبت، طول عمر بالا، چسبندگی بالا به سطوح، مقاوم در برابر اشعه uv، ضد قارچ و ضد کپک بودن، قابلیت ترکیب با رنگ های معدنی از ویژگی های درزگیرهای پلیمری است. این درزگیرها از نفوذ آب به لایه های زیرین جلوگیری میکند. بر روی انواع سطوح پلاستیکی، کاشی ، الومینیوم، چوب، استیل و... قابل استفاده میباشد.
چسب درزگیر پلی یورتان - این نوع تمام ویژگی های درزگیر های دیگر را دارد، در برابر پاره شدن تحت فشار و ضربه مقاومت بالایی دارد.این درزگیرها نسبت به بقیه گران تر هستند ولی به دلیل مقاومت بالا در مقابل رطوبت و رنگ پذیری در صنعت خودروسازی و ساختمان سازی کاربرد زیادی دارند.
چسب اکریلیک - این درزگیرها حلال آب در برابر رطوبت مقاوم هستند ولی برای آببندی مناسب نیستند و به مرور زمان مقاومت خود را از دست میدهند. درزگیر های اکریلیک بیشتر در داخل خانه استفاده میشوند. استفده از این درزگیرها راحت و است و به آسانی میتوان از سطح جدا کرد و همچنین قابلیت رنگ پذیری دارد
نوار چسب درزگیر - نوار چسب درزگیر سادهترین نوع چسب درزگیر است که از یک نوار پلاستیکی ضخیم تشکیل شده است. این نوار به راحتی در درزهای صاف و باریک قابل استفاده است و برای آببندی و عایقبندی درزهای پنجره، درب، سقف و دیوار مناسب است.
نکات قبل از استفاده از چسبهای درزگیر
سطح را باید از هر گونه گرد و غبار و رطوبت پاک کرد، میتوان از حلال ها مانند تینر برای تمیز کردن استفاده کرد.
قبل از استفاده از درزگیر باید سطح خشک شده باشد.
چسب ماستیک
این چسب ترکیبی از مواد بتونه و چسب های سیلیکونی است که در انواع مختلفی برای مصارف و با قابلیت های درزگیری متنوع تولید میشود. از این چسب برای بندی و پرکردن درز سنگ ها- کاشی و سرامیک، درزبندی سطوح فلزی و آلومینیومی، ترمیم بتن تخریب شده، پر نمودن درزهای انبساط و... استفاده میشود.
ویژگی های چسب ماستیک
- دوام بالا
- چسبندگی بالا به بتن، شیشه، سرامیک
- مقاومت بالا
- سرعت خشک شدن بالا
بطور کلی انتخاب نوع مناسب چسب درزگیر به عوامل مختلفی از جمله نوع کاربرد، ضخامت درز و سطوح مورد استفاده بستگی دارد.
- یکشنبه ۰۸ بهمن ۰۲ ۱۴:۲۱ ۹ بازديد
- ۰ نظر